Polityka prywatności

• Prezentacja treści – zabezpieczenie przez wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści,
  • Obsługa formularzy – zabezpieczenie serwisu przed działaniem robotów (programów komputerowych służących do automatycznego badania zawartości serwisu www),
  • Statystyka – budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Fundacja Zwierzętom Pomocne – Pomorskie oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Użytkownikom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Fundacji Zwierzętom Pomocne – Pomorskie. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres zwierzpomorskie@gmail.com.

Administrator danych może dokonywać zmiany w niniejszej Polityce Prywatności w każdym czasie z uwagi na zmiany techniczne strony internetowej Fundacji Zwierzętom Pomocne – Pomorskie, nowe funkcjonalności lub modyfikacje Fundacji. Zmiany niniejszej Polityki Prywatności nie mogą pozbawiać Użytkowników praw nabytych i odnoszą one skutek na przyszłość, od daty wprowadzenia zmiany. Użytkownik, który nie będzie zgadzał się na zmiany Polityki Prywatności może w każdej chwili zaprzestać korzystania ze serwisu Fundacji Zwierzętom Pomocne – Pomorskie.