Zosia

Zosia Samosia szuka domu!
Przypominamy, że ta cudna istotka nadal czeka na własny dom. Zosia zamieszkała w nowym domu na 1 dobę, potem wróciła ponieważ piszczała całą noc i zniszczyła chodnik.
Szukamy domu odpowiedzialnego, z doświadczeniem. Zosia jest nauczona życia z innymi zwierzętami. Ze względu na nasz tryb pracy sporadycznie zostaje sama. Niestety kiedy zostaje sama zdarza jej się płakać, a nawet coś zniszczyć. Czystości się uczy, ale nadal wymaga pracy. Zosia jest jeszcze psim dzieckiem. Urodziła się w marcu 2017r. Jest towarzyska, kontaktowa, kocha zabawę. Taka jest przy nas. Niestety bardzo boi się obcych, podkula ogonek, zdarza jej się nawet ze strachu posiusiać. Potrzebuje chwili czasu żeby przestać się bać nowo poznanych ludzi. Wszystko to co opisujemy może wynikać z tego, że Zosia wychowywała się bez mamy, trafiła do nas mając niecałe 4 tygodnie, nie była jeszcze nawet samodzielna. W wychowanie Zosi trzeba będzie włożyć sporo pracy, ale dobrze poprowadzona będzie fantastycznym psem, cudownym towarzyszem na dobre i złe, trzeba tylko wszystkiego ją nauczyć. Jeśli nie zraził Cię opis i wiesz, że podołasz trudnemu zadaniu wychowania niełatwego psa napisz- odpowiemy na wszystkie pytania 🙂

Zosię można wspomóc grosikiem z dopiskiem „ZOSIA„:
Nr konta: 18 1090 2620 0000 0001 2194 1945
Fundacja Zwierzętom Pomocne Pomorskie

Dla przelewów zagranicznych:
PAYPAL: zwierzpomorskie@gmail.com

W sprawie adopcji proszę o kontakt, wyślę do wypełnienia ankietę przedadopcyjną: zwierzpomorskie@gmail.com