Paulinka ma dom

Paulinka znalazła swój domek ❤ !
Są różne koty, ale Paulinka jest absolutnie wyjątkowa. Urodziła się w czerwcu 2017. Została zaszczepiona, wysterylizowana, testy FIV/FelV negatywne. Jest uroczą rozrabiarą, wszędzie jej pełno. Uwielbia harce, zabawy i psoty. Strzeżcie się kwiaty, firanki, rolety 😉
Ustawiła pod siebie całe nasze kocie towarzystwo, to nie jest kot, który da sobie w kaszę dmuchać 😉
Paulinka ma zawsze dużo do powiedzenia. Jest bardzo kontaktową kotką, krąży wokół człowieka niemal cały czas, przybiega na kicianie. Lubi być pieszczona, ale to ona wyznacza czas i granice pieszczot. Kiedy chce być pieszczona ugniata, tupta, mruczy i wpycha się na ręce. Kiedy nie chce potrafi bezprecedensowo na człowieka nasyczeć i pacnąć łapą. Kiedy nie zwraca się na nią uwagi zdarza się jej zaczepiać człowieka łapą lub podgryzać. To kot dla wytrawnego kociarza, kogoś, kto doceni jej niezależny i silny charakter. Nie myślcie sobie, że Paulinka jest niemiła, o nie! To bardzo miły i kochany kot, tylko trzeba uszanować wyznaczane przez nią granice 🙂
Paulinka uwielbia psy. Chętnie z nimi śpi, ociera się o nie.
Super, Paulinka znalazła dom gdzie mieszka przyjazny kotom psiak 🙂

Kotki można wspomóc grosikiem z dopiskiem „KOTKI„:
Nr konta: 18 1090 2620 0000 0001 2194 1945
Fundacja Zwierzętom Pomocne Pomorskie

Dla przelewów zagranicznych:
PAYPAL: zwierzpomorskie@gmail.com

W sprawie adopcji proszę o kontakt, wyślę do wypełnienia ankietę przedadopcyjną: zwierzpomorskie@gmail.com