Kochany Kermit💗

Kermit to piękny kocurek urodzony w październiku 2019r.
Ma bardzo przyjacielskie usposobienie, uwielbia pieszczoty, przy których pięknie mruczy. Został przez nas odkarmiony butelką, więc jest z człowiekiem od najwcześniejszych chwil. Jest jeszcze młody, więc uwielbia zabawę, szczególnie wędką z piórkami lub pluszakami z kocimiętką.

Jak każdy Kermit ma też swoje za uszami. Z wad- jest problem z kuwetą. Co prawda Kermit kuwetuje wzorowo, ale przy sikaniu zdarza mu się czasem podnosić pupę, przez co siuśki lądują obok kuwety (nawet jeśli jest bardzo duża lub kryta takie wpadki się zdarzają). Ma krzywy zgryz i słabe ząbki, niedawno miał przeprowadzoną sanację jamy ustnej (zęby oczyszczone z kamienia), ale lekarze powiedzieli, że musimy się nastawić na problemy z zębami w przyszłości. Poza tymi dwoma aspektami jest kotem idealnym, wspaniałym przyjacielem, miłym, radosnym, kontaktowym.

Czy ktoś pokocha naszego słodziaka? Może na początku być nieśmiały, potrzebować chwili czasu na aklimatyzację, ale gdy już pozna nowe miejsce i ludzi obdarzy opiekunów wielką miłością💕
Kermit jest wykastrowany, testy FIV/FelV ujemne.

Do dobrego domu dowieziemy go w dowolne miejsce w Polsce 🚙
Wyłącznie jako kot NIEWYCHODZĄCY.

KONTAKT:
☎️ 664 397 981
💌 kontakt@fundacja-zwierzetom.pl

Chcesz pomóc Kermitowi💗?

Wpłać grosika na konto z dopiskiem „Kermit”
nr konta 18 1090 2620 0000 0001 2194 1945

dla przelewów zagranicznych:

lub prześlij na adres Fundacji paczuszkę:
– karma
– żwirek drewniany