Kochany Kermit馃挆

Kermit to pi臋kny kocurek urodzony w pa藕dzierniku 2019r.
Ma bardzo przyjacielskie usposobienie, uwielbia pieszczoty, przy kt贸rych pi臋knie mruczy. Zosta艂 przez nas odkarmiony butelk膮, wi臋c jest z cz艂owiekiem od najwcze艣niejszych chwil. Jest jeszcze m艂ody, wi臋c uwielbia zabaw臋, szczeg贸lnie w臋dk膮 z pi贸rkami lub pluszakami z kocimi臋tk膮.

Jak ka偶dy Kermit ma te偶 swoje za uszami. Z wad- jest problem z kuwet膮. Co prawda Kermit kuwetuje wzorowo, ale przy sikaniu zdarza mu si臋 czasem podnosi膰 pup臋, przez co siu艣ki l膮duj膮 obok kuwety (nawet je艣li jest bardzo du偶a lub kryta takie wpadki si臋 zdarzaj膮). Ma krzywy zgryz i s艂abe z膮bki, niedawno mia艂 przeprowadzon膮 sanacj臋 jamy ustnej (z臋by oczyszczone z kamienia), ale lekarze powiedzieli, 偶e musimy si臋 nastawi膰 na problemy z z臋bami w przysz艂o艣ci. Poza tymi dwoma aspektami jest kotem idealnym, wspania艂ym przyjacielem, mi艂ym, radosnym, kontaktowym.

Czy kto艣 pokocha naszego s艂odziaka? Mo偶e na pocz膮tku by膰 nie艣mia艂y, potrzebowa膰 chwili czasu na aklimatyzacj臋, ale gdy ju偶 pozna nowe miejsce i ludzi obdarzy opiekun贸w wielk膮 mi艂o艣ci膮馃挄
Kermit jest wykastrowany, testy FIV/FelV ujemne.

Do dobrego domu dowieziemy go w dowolne miejsce w Polsce 馃殭
Wy艂膮cznie jako kot NIEWYCHODZ膭CY.

KONTAKT:
鈽庯笍 664 397 981
馃拰 kontakt@fundacja-zwierzetom.pl

Chcesz pom贸c Kermitowi馃挆?

Wp艂a膰 grosika na konto z dopiskiem „Kermit”
nr konta 18 1090 2620 0000 0001 2194 1945

dla przelew贸w zagranicznych:

lub prze艣lij na adres Fundacji paczuszk臋:
– karma
– 偶wirek drewniany