Pomóż Iskierce💔

Walczymy o życie małej Iskierki💔
Proszę, nie odwracajcie wzroku! POMOCY!

Iskierka to jeszcze kocie dziecko, małe, niewinne, a już zaznało okropnego cierpienia😢

Trafiła do nas chora, z zaawansowanym kocim katarem, zawszawiona, zapchlona, zarobaczona do szczytu granic. Na oku miała wrzód, natychmiast podjęliśmy leczenie i z całych sił próbowaliśmy uratować oko. Niestety, pomimo długiej walki nie udało się😥

Walka o oczko Iskierki trwała zaciekle przez 1,5 miesiąca, ale gdy infekcja się pogłębiała z walki o oko przerodziła się w walkę o życie. Różne kombinacje leków, antybiotyków, kropli, żeli, maści-wszystko pomagało na chwilę, na kilka dni, a potem wrzód się rozrastał, wracał ze zdwojoną mocą. Iskierka się męczyła, odczuwała ból💔

Leczenie trwało, a malutka marniała w szpitalnej klatce. W tym wszystkim pozostała ufna, kochana, mrucząca i tuląca się do ręki. Powiedzieliśmy dość. Teraz, tuż po operacji jest ciężko, ale za 2 tygodnie mała zapomni o ciągłym, męczącym ją od urodzenia bólu.

FB_IMG_1632352422751
FB_IMG_1632352417670
FB_IMG_1632352419832
FB_IMG_1632352401786
FB_IMG_1632352422751 FB_IMG_1632352417670 FB_IMG_1632352419832 FB_IMG_1632352401786

Niestety, wczoraj dopadło mnie totalne załamanie. Iskierka wróciła do domu po operacji, ten widok nigdy nie jest miły😞 Będę się nią opiekował dzień i noc, będę przy niej, ale jednego nie przeskoczę: kosztów. Razem z kotką po operacji odebrałem fakturę. To był ciężki dzień, długa wizyta, dużo leków.

Fakturę za RATOWANIE ŻYCIA, za zabieg, za leki na kwotę 4715zł.😭💔

Wiecznie cieknąca ropa, babrzący się wrzód- to realne zagrożenie życia. Prosimy, pomóżcie nam spłacić ten dług.

‼️‼️‼️POMOCY‼️‼️‼️
www.pomagam.pl/zycieiskierki